Ga naar hoofdinhoud

Detailresult betrekt nieuw distributiecentrum van 20.000 m2 in Bleiswijk


Detailresult Logistiek neemt een nieuwbouw distributiecentrum van circa 20.000 mop de Urban Logistics Campus A12 in gebruik. Detailresult heeft hiervoor een langjarige overeenkomst gesloten met Next Level Development.

Detailresult, dat in 2019 een e-commerce opende, verbetert zijn logistieke operatie. Het logistieke bedrijf achter supermarkten Dekamarkt en Dirk betrekt een nieuw distributiecentrum in Bleiswijk.

Warehouse voor retouren

Het nieuwe warehouse wordt gebruikt als distributiecentrum voor toelevering aan en retourstromen van de ‘Dirk’ supermarkten. Detailresult heeft gekozen voor Bleiswijk vanwege de strategische ligging in het hart van de Randstad.

Distributiecentrum op brownfield

Het distributiecentrum staat op de Urban Logistics Campus A12 op het voormalige veilingterrein van de Greenery aan de Klappolder in Bleiswijk. Dit 33 hectare “brownfield” bedrijventerrein (geen onbelangrijk detail nu de bouw van magazijnen onder een vergrootglas liggen) zal de komende jaren “future proof” worden herontwikkeld en biedt plaats aan de groeiambitie van Detailresult.

De nieuwbouw (BREEAM) is ontwikkeld door Next Level Development uit Eindhoven, ontworpen door architectenbureau Olieslagers uit Nieuw Bergen en wordt gerealiseerd door Wijnen Bouw uit Someren.

Peter Zonderop, Directeur van Detailresult Logistiek: “We zijn erg verheugd dat wij in Bleiswijk vlak bij onze huidige locaties kunnen uitbreiden. Hiermee kunnen wij onze groei faciliteren en tegelijk onze werkomstandigheden ten aanzien van ons retourproces (welke nu in 1 van de oude panden op het terrein plaatsvindt) verbeteren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven