Ga naar hoofdinhoud

Descartes lijft Amerikaans softwarebedrijf Supply Vision in


Descartes Systems Group heeft het Amerikaanse softwarebedrijf Supply Vision overgenomen voor 12 miljoen dollar.

Descartes neemt weer een bedrijf over. Na de overname van XPS Technologies in 2022 volgt Supply Vision. Supply Vision biedt digitale oplossingen voor vrachtbeheer en de overname is een aanvulling op de bestaande vrachtbeheerdiensten van Descartes voor logistieke dienstverleners die zijn aangesloten op het Global Logistics Network (GLN).

Supply Vision ontwikkelt modulaire applicaties die logistieke dienstverleners helpen bij het coördineren van leveringen, van offerte, routeplanning en boeking tot de uiteindelijke levering. Het Supply Vision-platform kan ook worden geïntegreerd met realtime oplossingen voor vrachtzichtbaarheid, zoals Descartes MacroPoint.

Lees ook
Overnamegolf houdt aan in 2023; dit is waarom

Scott Sangster, hoofd logistieke dienstverlening bij Descartes: “Om effectief aan de eisen van de klant te voldoen en toch winstgevend te blijven, moeten logistieke dienstverleners investeren in oplossingen die processen met meerdere partijen automatiseren en realtime informatie gebruiken om de besluitvorming te verbeteren. We zien een kans om de mogelijkheden van Supply Vision te combineren met het Global Logistics Network en nog meer oplossingen beschikbaar te maken voor de bredere logistieke dienstverleningssector.”


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven