DC voor verwarming en sanitair krijgt er 8.000 m2 bij • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

DC voor verwarming en sanitair krijgt er 8.000 m2 bij


Wasco gaat zijn distributiecentrum in Apeldoorn uitbreiden. Bij het pand van 18.000 vierkante meter komen 8.000 vierkante meter bij in Apeldoorn. De oplevering staat voor mei 2020 gepland.

Duurzaam gebouwd 

Wasco heeft niet alleen gekozen voor materialen die duurzaam zijn, maar ook voor andere aspecten van de ontwikkeling zoals het ontwerp, de locatie en het klimaatconcept moeten hieraan voldoen. 

Dit zal uiteindelijk resulteren in een prettige werkomgeving met lage exploitatielasten, beperkte verstoring van de natuurlijke omgeving en een grote besparing in CO2-uitstoot, aldus Wasco in een persbericht.

De locatie sluit hier goed op aan. In totaal zullen er na uitbreiding maar liefst 3500 PV-panelen op het dak liggen waarmee het dc slechts een zeer beperkte CO2-uitstoot realiseert.  

Lees hier het bericht over de bouw van het oorspronkelijke dc.

Sterke groei 

Algemeen Directeur Herold van den Belt: “In het jaar waarin Wasco 50 jaar bestaat is het extra speciaal dat we nog steeds zo’n mooie ontwikkeling doormaken, binnen drie jaar waren we alweer uit ons jasje gegroeid en de uitbreiding is dan ook hard nodig.”

Met de uitbreiding van het dc kan Wasco haar sterk groeiende productgroepen, in met name het duurzame assortiment alsmede de productgroep airconditioning, verder uitbreiden. Ook is er meer ruimte om de specifieke logistieke wensen van de klant nog beter te vervullen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven