Ga naar hoofdinhoud

DB Schenker opent nieuw warehouse


DB Schenker opent een nieuw magazijn. Het 25.600 vierkante meter distributiecentrum is gebouwd volgens het BREEAM Very Good certificaat.

DB Schenker, dat in maart nog een dc opende nabij Schiphol, breidt zijn presentie in Finland uit. In Ilvesvuori, nabij Helsinki heeft de dienstverlener een warehouse gepend van ruim 25.000 vierkante meter. Samen met een ouder warehouse beschikt DB Schenker nu over een contract logistiek centrum van 50.000 m2 in Ilvesvuori.

13,5 miljoen euro

Met een investering van 13,5 miljoen euro kan DB Schenker zijn contractlogistieke klanten uitgebreide diensten met toegevoegde waarde, snelle levertijden en uitstekende verbindingen met het Finse wegennet bieden. Ook de belangrijkste havens en de luchthaven Helsinki-Vantaa zijn dichtbij.

Petteri Nurmi, ceo van DB Schenker in Nordics: “Onze contractlogistieke hub in het grootstedelijk gebied, die nu in omvang is verdubbeld, stelt ons in staat om een breed scala aan opslagdiensten aan te bieden met een gunstige ligging langs de snelweg E12 Helsinki-Tampere en opent nieuwe mogelijkheden voor de opslagbehoeften van onze klanten in de hele Scandinavische regio.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven