Ga naar hoofdinhoud

Dayes nestelt zich in 52.000 m2 groot distributiecentrum langs de A12


Logistieke hotsot Logistics Valley heeft er een grote huurder bij. Dayes betrekt een dc van 52.000m2 op het Zevenaarse bedrijfsterrein 7Poort.

Dayes, een ontwikkelaar en distributeur van huishoudelijke producten vestigt zich in Zevenaar. Op bedrijventerrein 7Poort, waar ook Dachser is vertegenwoordigd, huurt het bedrijf de komende jaren een 52.000m2 groot warehouse van ontwikkelaar GLP.

Met deze verhuur zijn zowel de eerste als de tweede fase van deze high-end logistieke ontwikkeling, genaamd G-Park Zevenaar, voltooid.

G-Park Zevenaar is gelegen in de regio Arnhem/Nijmegen in het oosten van Nederland en maakt deel uit van een belangrijk groter logistiek gebied, bekend als Logistics Valley, dat de twee belangrijkste havens van Nederland (de haven van Rotterdam en Amsterdam Airport Schiphol) verbindt met de Duitse Rijn-Ruhr vallei.  

Philippe Hendriks, Country Director Nederland & België bij GLP, licht toe: “We zijn zeer verheugd Dayes B.V. te kunnen verwelkomen als onze nieuwe huurder in G-Park Zevenaar en tevens de volledige ontwikkeling van circa 133.000 M2 aan hoogwaardige logistieke ruimte in Zevenaar te kunnen afronden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven