Ga naar hoofdinhoud

Datalogic opnieuw marktleider handlezers in EMEA


Voor het vijfde jaar op rij werd Datalogic Scanning Inc. tot de marktleider van handlezers in EMEA (Europa, Midden-Osten en Afrika) van het jaar 2006 verklaard door Venture Development Corporation (VDC). VDC is het onafhankelijke consultancy- en studiebedrijf in de technologiesector wiens informatie als referentie geldt op de markt.

Rapport
In het rapport van VDC worden de prestaties van 16 fabrikanten geanalyseerd. Daarbij onderscheidt Datalogic zich positief ten opzichte van zijn concurrenten wat betreft marktaandelen. Na de aankoop van PSC Inc. in 2005 en het afronden van het ‘transformatieproject’, dat tot doel had de business units in handlezers van Datalogic en van PSC te combineren, biedt Datalogic nu het meest volledige productgamma aan op de huidige markt, met alle beschikbare technologieën, waaronder Linear Imagers, 2D-Imagers en laserscanners.

Marktleider                                                                                                    
MarktDatalogic Scanning domineert de markt van EMEA voor handlezers met een marktaandeel van 29% en beheerst 53% van de Linear-Imagermarkt. Datalogic biedt dan ook het meest volledige productgamma van handlezers van het type Linear Imager op de huidige markt, waaronder de lezers voor meervoudig gebruik Gryphon, Heron, QuickScan en Touch en de versterkte scanners PowerScan. Miljoenen Linear Imagers van Datalogic werden geïnstalleerd in de distributiesector, het bankwezen en financiën, het transport en de logistiek, de productie en in de zorgsector.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven