Dachser benoemt nieuwe topman Nederland • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Dachser benoemt nieuwe topman Nederland


Logistiek dienstverlener Dachser benoemt Stefan Raimondo tot nieuwe Country Manager European Logistics Netherlands.

Logistieke dienstverlener Dachser, dat recent Müller Fresh Food Logistics overnam, heeft een nieuwe topman Nederland. Stefan Raimondo (47), General Manager European Logistics van Dachser in Zevenaar, gaat per 1 april 2023 de nieuwe functie van Country Manager European Logistics Netherlands bekleden naast zijn huidige functie.

Nieuwe rol

Als Country Manager zal Raimondo op het gebied van European Logistics verantwoordelijk zijn voor zowel de vestiging in Zevenaar als de vestiging in Waddinxveen, waarbij hij de activiteiten van beide vestigingen zal coördineren. “Ik ben verheugd om deze nieuwe rol op me te nemen en voort te bouwen op het succes wat we de afgelopen jaren gezamenlijk hebben bereikt.”

Raimondo blijft rapporteren aan Aat van der Meer, die zijn functie als Managing Director Dachser Benelux blijft voortzetten. De carrière van Raimondo begon ruim 24 jaar geleden in de logistieke sector. Sinds 2018 werkt hij bij Dachser.

Samenwerking

Met de recente overname van Müller Fresh Food Logistics en de voortdurende uitbreidingen van zowel de vestigingen als het personeelsbestand, gaat de logistiek dienstverlener een nieuwe fase tegemoet. “Samenwerking is de sleutel tot groei en succes. Mijn nieuwe rol stelt mij in staat om nog meer betrokken te zijn bij het getalenteerde team in Nederland, waardoor we meer synergie kunnen creëren.”

Verandering door groei

De groei van de business line European Logistics in Nederland is een indirecte reden voor de veranderingen binnen de structuur. “Met deze nieuwe opzet kunnen we ons nog beter focussen op het creëren van waarde voor onze klanten in Nederland. We zijn ervan overtuigd dat Stefan Raimondo met zijn expertise en leiderschapskwaliteiten een belangrijke bijdrage zal leveren aan de verdere ontwikkeling van Dachser Nederland als geheel”, concludeert Aat van der Meer, Managing Director Dachser Benelux.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven