Ga naar hoofdinhoud

CQM en Icron samen voor slimmere planningsoplossingen


Consultancybedrijf CQM en softwareleverancier Icron Technologies zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Doel van de samenwerking is het ontwerpen en implementeren van geavanceerde planningsoplossingen te optimaliseren.
Zowel CQM (Consultants in Quantitative Methods) als ook Icron bieden al jaren oplossingen voor planningsvraagstukken. Icron doet dit door het leveren van een flexibele operationele planningssoftware, terwijl de consultants van CQM daar op maat intelligentie aan toevoegen.

Kracht
Jaap Praagman, directeur van CQM zegt: “De kracht van de samenwerking schuilt in het combineren van de technologie van Icron met de deskundigheid en ervaring van CQM. Op die manier wordt standaard software op maat aangepast aan de situatie van de klant, wat leidt tot de beste oplossingen voor zijn planningsvraagstukken.” Praagman geeft ook aan dat beide partijen dezelfde visie hebben op hoe geavanceerde planningssystemen geïntroduceerd en geïmplementeerd dienen te worden: “Lean, flexibel, op de situatie toegespitst, snel en met een gunstige verhouding tussen kosten en opbrengsten. Last but not least moet het natuurlijk aansluiten bij de wensen van de planners.”

Klanten
Nejdet Pamuk, directeur ICRON Technologies, voegt daar nog aan toe: “CQM kan – net als wij – bogen op een grote, internationale klantenkring. Onze samenwerking betekent een verdere invulling van complexe supply chain management vraagstukken. Dat de samenwerking aanslaat bij onze klanten is te danken aan de – zowel op universitair niveau, als in de praktijk bewezen – expertise van CQM, gecombineerd met onze beproefde planningstechnologie.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven