Ga naar hoofdinhoud

Cornelissen neemt deel transport GXO Nederland over


De Cornelissen Groep uit Nijmegen neemt met ingang van 5 december delen van de transportactiviteiten en de daarbij betrokken medewerkers van GXO in Nederland over.

XPO splitste eerder al zijn logistieke tak af; die ging verder onder de naam GXO. De tramsporttak volgde later. Als gevolg van die afsplitsing volgt de overname van Cornelissen. Het Nijmeegse bedrijf neemt de transportdienst van GXO in Nederland over. De activiteiten betreft zo 35 eenheden en 50 medewerkers en is een verdere versterking van de bestaande activiteiten van de Cornelissen groep. 

Mark van der Drift, ceo Cornelissen groep: “We zien de overname van deze transportactiviteiten als een verdere versterking van onze dienstverlening. Retail en winkeldistributie worden steeds meer een echt specialisme in de markt en met deze schaalvergroting bieden we onze klanten een nog breder dienstenportfolio aan. Ook is schaalgrootte noodzakelijk om mee te kunnen in de marktontwikkelingen, energietransitie en digitaliseringsslagen in onze sector.”

Mark van der Drift, CEO Cornelissen Groep is op 8 december a.s. te gast in TTM.nl Talk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven