ComServe breidt uit met reparaties bruin- en witgoed • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

ComServe breidt uit met reparaties bruin- en witgoed


Aftersalesdienstverlener ComServe heeft haar reparatiecentrum naar een ruimer bedrijfspand in Rosmalen verhuisd. Deze uitbreiding biedt niet alleen mogelijkheid tot procesoptimalisatie, maar ook tot uitbreiding van de dienstenportfolio. Vanaf heden biedt ComServe haar opdrachtgevers ook vervoer en refurbishment van accu’s van e-bikes, bruingoed (tv’s) en witgoed aan. Dit gebeurt zowel op het reparatiecentrum als in-home. 

Het nieuwe bedrijfspand heeft een oppervlakte van 5.500 vierkante meter en biedt ruimte voor nieuwbouwuitbreiding van 2000 vierkante meter. Het centrale distributiecentrum blijft gevestigd in Geldermalsen. “Sinds New ComServe Group onderdeel is van de Elbuco Group is een flinke opmars gaande”, aldus Anne Bouk Swildens, Marketing Director bij Elbuco Group.

“De uitbreiding naar het nieuwe pand ligt in lijn met deze opmars. Daarnaast kunnen we door de huidige geografische verdeling van diensten onze afzonderlijke processen gericht optimaliseren.” 

Uitbreiding dienstenportfolio

De extra ruimte in het nieuwe pand benut ComServe voor extra reparatiediensten. “Voorheen specialiseerden wij ons in reparatie van grijsgoed zoals laptops, smartphones en andere handhelds”, zegt Hans Bolland, Algemeen Directeur en eigenaar ComServe.

“Sinds de verhuizing bieden wij onze partners ook herstel van elektrische fietsen, wit- en bruingoed aan. Hiermee combineren we de aanwezige specialistische knowhow van Elbuco met onze wijdverspreide dekking. Reparaties voeren we namelijk niet enkel op het centrum uit; als de consument liever heeft dat dit bij hen thuis gebeurt, dan bieden we ook in-home reparaties aan.” 

Partners ontzorgen

Door de verhuizing kan ComServe nog beter aan de stijgende consumentenverwachtingen tegemoetkomen voor haar opdrachtgevers. Bolland: “Dienstverlening is bij de grote (online) retailers continu in ontwikkeling en dit steken zij met de dag meer klantgericht in. Van deze klantgerichte service zijn fijnmazige logistiek en aftersales een essentieel onderdeel.”

“Door onze verhuizing kunnen wij flexibeler handelen en nemen we deze diensten nog beter uit handen, met als resultaat dat onze opdrachtgevers hun klantenservice optimaliseren.” 

https://www.youtube.com/watch?v=KNhpPuUhB1I

Coronacrisis

Ook de huidige coronacrisis vraagt om extra flexibiliteit. “Wij merken dat onze partners hun fysieke winkels deels of volledig sluiten”, zegt Bolland. “Dit betekent dat de consument minder locatiemogelijkheden heeft om een defect device aan te bieden voor reparatie. Nu vindt de reparatieaanmelding online plaats, waarna wij het apparaat ophalen bij de consument en tenslotte gerepareerd retourneren.” 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven