Collectieve NVC-stand op EMBALLAGE 2008 • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Collectieve NVC-stand op EMBALLAGE 2008


Het Nederlands Verpakkingscentrum (NVC) komt samen met Exposium Nederland, de Nederlandse vertegenwoordiging van de beurs, met een collectieve stand op de 38ste editie van de internationale verpakkingsbeurs EMBALLAGE 2008. Het is de eerste keer dat er sprake is van een collectieve deelname van het NVC.

De collectieve stand is uitsluitend bedoeld voor NVC-lidbedrijven. Het idee is dat leden een eigen individuele stand hebben naar sectorvoorkeur, maar meedoen onder de promotionele vlag van de vereniging. Zij kunnen zo op een toegankelijke manier kennismaken met de Franse en de internationale verpakkingsmarkt. Ook kan het NVC hen helpen met hun reis, verblijf en andere praktische zaken. Ook NVC-leden die de beurs willen bezoeken, kunnen bij het NVC terecht.

Verwachting
De EMBALLAGE vindt plaats van 17 tot en met 21 november in het beurscomplex Paris-Nord Villepinte aan de noordkant van Parijs. De beursorganisatie verwacht dit jaar 2.200 exposanten, afkomstig uit 53 landen, en ongeveer 110.000 bezoekers uit 142 landen. Het aanbod van de beurs kent een verdeling van 65% machines, 33% verpakkingsmateriaal en 3% diversen. Meer informatie over de beurs is te vinden op www.emballageweb.com.

IPA 2008
Het NVC maakt zelf ook deel uit van het NVC EMBALLAGE collectief met een algemene ontvangstruimte, speciaal voor de bezoekende NVC-leden. Net als in voorgaande edities vindt de EMBALLAGE tegelijkertijd en op dezelfde locatie plaats als de IPA 2008, de internationale vakbeurs voor foodprocessing. De IPA is één dag korter, van 17 tot en met 20 november. Meer informatie over de IPA 2008 is te vinden op www.ipa-web.com.

Meer informatie
Belangstellenden die meer informatie willen over de EMBALLAGE 2008 en de collectieve NVC-stand kunnen contact opnemen met Marrit van Luxemburg van het NVC, telefoonnummer 0182-512411, e-mail: m.vanluxemburg@nvc.nl, of met George van der Hilst van Exposium Nederland, telefoonnummer 020-4620029, e-mail: g.vanderhilst@promosalons.nl.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven