Ga naar hoofdinhoud

Coldstore Urk kiest voor koele BT trucks


Vriesopslag Coldstore Urk BV heeft opnieuw voor BT trucks gekozen om zijn intern transportpark mee uit te breiden. Dit keer koos het bedrijf voor speciale coldstore reachtrucks en twee Orion LPE200 pallettrucks. De vloot van Coldstore komt hiermee op achttien machines.

Coldstore, dat in 1994 haar deuren opende, groeit om de paar jaar uit zijn jasje. Uitbreiding is dan noodzakelijk. Om in de ijskoude omstandigheden zo productief mogelijk te blijven, maakt Coldstore al jaren gebruik van speciale BT trucks. Deze trucks in coldstore-uitvoering maken het mogelijk om in en uit te rijden bij temperaturen van -30 graden Celsius.

Normaal gesproken zijn BT trucks zonder specifieke bescherming geschikt voor opslagruimten tot -10 graden Celsius. Om de trucks en de bestuurders echter ook onder de extreme omstandigheden in Urk te beschermen, zijn de nodige aanpassingen aangebracht. Zo zijn de reachtrucks voorzien van cabines met verwarming en gebruiken alle trucks speciale olie die bestand is tegen de vrieskou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven