Cognizant opent centrum in Boedapest • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Cognizant opent centrum in Boedapest


IT-specialist Cognizant heeft een nieuw leveringscentrum geopend in Boedapest, Hongarije. De dienstverlener wil met het centrum zijn Europese klanten in dezelfde tijdzone van dienst zijn met nearshore dienstverlening.

Het centrum werkt meertalig en er zijn in de regio technische mogelijkheden beschikbaar om aan de IT- en BPO-wensen van de klanten tegemoet te komen. Bovendien hebben lokale Cognizant-medewerkers nu een vaste basis van waaruit zij klanten in Centraal- en Oost-Europa service kunnen verlenen. Verder biedt het nieuwe centrum applicatie-ontwikkeling en onderhoudsdiensten aan een fabrikant van consumentengoederen en de systeemarchitectuur en kwaliteitsgarantie voor een verzekeringsfirma.

Web 2.0
Net als alle andere leveringscentra van Cognizant, levert het centrum in Boedapest Cognizant 2.0. Dit is een platform gebaseerd op Web 2.0 dat het mogelijk maakt om alle Cognizant-diensten wereldwijd virtueel te laten samenwerken.

Snel groeiend
Oost-Europa is momenteel een snel groeiend IT-gebied vanwege de stijgende vraag van Europese organisaties naar Shared Service Centers (SSC). Deze SSC’s werken in alle Europese talen en zijn goed bereikbaar. De wereldwijde sourcing-functies vereisen meer interactie, gunstig regeringsbeleid en -procedures en culturele overeenkomsten met West-Europa. Ook zijn er op de lange termijn positieve economische, politieke en sociale vooruitzichten nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven