Clever slaat brug tussen Macropak en ICT & Logistiek • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Clever slaat brug tussen Macropak en ICT & Logistiek


Clever slaat tijdens de Industriële Week letterlijk een brug tussen de beurzen Macropak en ICT & Logistiek. Samen met beursorganisator VNU heeft Clever het ludieke plan gevat om middels een transportsysteem over het gangpad tussen Macropak en ICT & Logistiek verpakte geschenken te vervoeren. Clever wil hiermee demonstreren dat het etiketoplossingen levert van productie tot opslag en distributie.

De verpakking van het geschenk wordt op de Macropak voorzien van een decoratief, door Clever gedrukt, zelfklevend etiket dat met een automatische applicator is aangebracht. Ook wordt een etiket aangebracht met variabele informatie middels een Clever label-printer applicator. De inhoud van elke bezoekersbadge wordt versleuteld in een datamatrix dat met een inkjet systeem, gebaseerd op HP-technologie, wordt aangebracht. Ten slotte wordt een lotcode aangebracht met een continue inkjet systeem, aangestuurd door de software Mercator van Datell.

Centrale aansturing
Uniek is de centrale aansturing van de verpakkingsafdeling, waarin alle print & read activiteiten merkonafhankelijk zijn afgestemd. Tracking en tracing kan op eenvoudige wijze worden geïmplementeerd. Vervolgens wordt de verpakking via een transportsysteem van Newton Technisch Bureau BV naar een hoogte van 2,5 meter gebracht en naar de stand op ICT & logistiek getransporteerd. De unieke datamatrix wordt aan de band gelezen door DL-Tech met de Matrix 400, een compacte industriële 2D camera die beelden produceert, decodeert en communiceert.

Bij de stand op ICT & Logistiek kan de bezoeker zijn verpakking in een stelling wegzetten met een handheld terminal door de 2D verpakking en de barcode op de stelling te scannen. Clever zorgt voor de juiste bewegwijzering en stellingcodering in deze logistieke omgeving. Aan het eind van de dag kan de bezoeker zijn verpakking met inhoud komen orderpicken met behulp van de handheld terminal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven