Clever-ID voor moeilijke etiketten • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Clever-ID voor moeilijke etiketten


Onder de vlag van Clever Etiketten is, in samenwerking met voormalig Inotec sales director Frank Smits, de nieuwe BV Clever-ID opgericht.
Clever-ID levert een uitgebreid gamma aan materialen, bestand tegen chemische, mechanische of (extreme) weersinvloeden. Deze etiketten kunnen worden voorzien van een thermo transfer bedrukking en desgewenst ook nog worden gelamineerd. Ook het combineren van verschillende materialen met RFID inlays is geen enkel probleem. Daarnaast levert Clever-ID de oplossingen van Omnia voor de toepassingen waar een kunststof behuizing van de RFID chip gewenst is.

Drukkerij

Clever Etiketten is een moderne drukkerij gelegen aan de rand van Den Haag, op het voormalige vliegveld Ypenburg, Het bedrijf is voornamelijk bekend als fabrikant van zelfklevende etiketten, flexibele verpakkingen, toegangstickets en bedrukte kaartproducten. Clever levert echter ook al jaren barcode-etiketten, waarvoor het over een ruime thermo transfer afdeling beschikt. Om de productgroep ID meer gestalte te geven heeft Clever nu besloten tot de oprichting van Clever-ID.

Ervaring

Frank Smits beschikt over meer dan 12 jaar ervaring in de automatische identificatie. De laatste jaren was hij vooral succesvol met RFID en inmould labelling. Door succesvolle projecten bij toonaangevende bedrijven in de logistiek beschikt Frank Smits ook over ruime kennis van logistieke processen en magazijninrichting. Deze ervaring stelt hij nu graag ter beschikking om samen met opdrachtgevers tot een passende barcode en/of RFID oplossing te komen. Clever-ID weet naar eigen zeggen aan welke eisen een barcode en RFID etiket dient te voldoen.

Turn-key
Clever-ID adviseert klanten graag bij het labellen van magazijnlocaties, kratten, pallets, inventarissen en medische toepassingen. Het bedrijf kan voor turn-key oplossingen zorgen in het magazijn. Ook de bewegwijzering, vloercodering en installatie kan door Clever-ID verzorgd worden, zodat de klant zeker weet dat hij een soepele logistieke stroom in zijn magazijn heeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven