Ga naar hoofdinhoud

Christophe Vercruysse benoemd bij NetManage


NetManage, softwareleverancier gespecialiseerd in de conversie van legacy applicaties naar web-based oplossingen, heeft Christophe Vercruysse (45) aangesteld als Director Nordics & Benelux en Business Development Manager Europe. Vercruysse was hiervoor onder andere werkzaam bij Capgemini, Alti Trasys en Oracle in diverse management- en salesfuncties. In zijn nieuwe functie richt Vercruysse zich op het uitbouwen van de vernieuwde positionering van NetManage.

Verticale markten
NetManage maakt op een aantal gebieden nieuwe ontwikkelingen door. Het bedrijf zal zich vanaf nu ook richten op het ontwikkelen van gespecialiseerde oplossingen voor verticale markten, zoals de bank- en verzekeringsbranche. De ervaring die Christophe Vercruysse in deze branches heeft opgedaan, komt daarbij goed van pas. Een andere nieuwe ontwikkeling binnen NetManage is de sterke focus op het partnerkanaal. 

Partnerkanaal
Christophe Vercruysse zal zich bezig houden met het opzetten van het partnerkanaal van NetManage met Europese System Integrators. Om te kunnen werken met flexibele bedrijfsprocessen en moderne infrastructuren zoals SOA, hebben bedrijven een steeds grotere behoefte aan geïntegreerde oplossingen. NetManage vult dit in door samen te werken met gespecialiseerde partners die deze bedrijfsprocessen analyseren, eigen know-how meebrengen en dit kunnen koppelen aan de technologie van NetManage.

Bedrijfskritische applicaties
Christophe Vercruysse: “NetManage is zeer actief op de markt van bedrijfskritische applicaties. De organisatie richt zich al ruim 15 jaar op de ontwikkeling van nieuwe geavanceerde applicaties, zoals OnWeb. Deze applicaties kunnen snel en gemakkelijk ingezet worden zonder kostbare IT-implementaties. Hierdoor worden investeringen in oude mainframe systemen gewaarborgd. Samen met onze partners gaan we tactische oplossingen bieden die toegepast kunnen worden in grote strategische projecten. Ik ben verheugd met mijn aanstelling bij NetManage en ik wil graag onderdeel zijn van een professioneel bedrijf dat, ook in de toekomst, innovatieve en kosten-effectieve oplossingen blijft ontwikkelen en zo de marktpositie blijft versterken.”

IBM
De oplossingen van NetManage zijn gecertificeerd door IBM. Daarnaast ondersteunt NetManage Windows Vista. De productfamilie van Netmanage omvat onder ander RUMBA,  OnWeb en Librados Adapters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven