Ga naar hoofdinhoud

Christian Wesselius Vrachtautochauffeur 2008 tijdens Open Dag VTL


Na een reeks van vijf regionale VTL Truck Experiences vond op zaterdag 21 juni, tijdens de Open Dag van de VTL, de spannende ontknoping plaats van het  Nederlands Kampioenschap Vrachtautochauffeur 2008. Grote winnaar werd Christian Wesselius, hij versloeg de 14 andere regionale winnaars van de voorrondes.

Christian won de ‘Gouden nummerplaat’ en een geheel verzorgde reis voor twee personen naar de formule I Grand Prix in België. ‘Ik doe vaker aan dit soort wedstrijden mee. Vooral de veelzijdigheid van deze wedstrijd vond ik erg leuk.’ De tweede prijs, een DTM arrangement op het circuit van Zandvoort, ging naar Ton Klein en de derde prijs, een Bleekemolen Race Experience op het circuit van Zandvoort, naar Niels van Vugt.

vtl open dag

Animo
Ongeveer 2500 bezoekers kwamen zaterdag 21 juni af op de Open Dag en Truck Experience van VTL. De Open Dag had als thema ‘Vooruitgang met én zonder wielen’ en was bedoeld om te laten zien hoe dynamisch de wereld van transport en logistiek is. Er waren demonstraties, trainingen, workshops en informatiestands van partners uit de branche. De dag was vooral een ontmoetingsplek voor iedereen die werkzaam is in de branche, van lager en middenkader tot aan het hoger management.
Annemarie Jorritsma, voorzitter van de Taskforce Extra Chauffeurs, toonde zich zeer verheugd over alle animo voor de Open Dag en de VTL Truck Experience. “Het is mooi om te zien dat zoveel mensen zich interesseren in het vak. En al zijn we aardig op weg om het tekort aan chauffeurs op te vullen, we zijn er nog niet. Ik ben erg blij ook hier veel vrouwen en allochtonen rond te zien lopen. De branche biedt voor hen veel mogelijkheden, die ze wellicht eerder nog niet hadden gezien. Daar kunnen ze zich tijdens zo’n Open Dag goed op oriënteren.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven