Ga naar hoofdinhoud

CHEP wint EcoVadis Gouden Badge


Pallet- en containerleverancier CHEP is voor het tweede jaar op rij gelauwerd met de EcoVadis Gouden Badge erkenning voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het behoort in Europa tot de 1 procent beste bedrijven op dit gebied.

De onderscheidingen van EcoVadis worden uitgereikt voor milieuvriendelijke ontwikkeling en behaalde doelstellingen op het gebied van milieu, arbeidspraktijken, praktijken met betrekking tot eerlijke handel, en de supply chain. CHEP Europe scoorde hoog in de categorieën arbeidspraktijken en praktijken met betrekking tot eerlijke handel.

Duurzaam

EcoVadis is een onafhankelijk ratingagentschap dat gespecialiseerd is in duurzame ontwikkeling en prestatiecontrole. De methodologie van het agentschap is gebaseerd op internationale normen op vlak van sociaal verantwoord ondernemen, zoals onder andere het Global Reporting Initiative, het United Nations Global Compact en de ISO 26000-norm die 150 uitgavecategorieën en 140 landen beslaat. EcoVadis beoordeelde 20.000 leveranciers uit 99 landen in 150 sectoren.
Iñigo Canalejo, Director of Sustainability bij CHEP, verantwoordelijk voor voor duurzaamheid in Europa, Afrika, India en het Midden-Oosten: “We zijn bijzonder verheugd met deze onderscheiding voor onze inspanningen op het vlak van sociaal verantwoord ondernemen. Het is een beloning voor ons duurzaam bedrijfsmodel, onze samenwerkingen met belangrijke spelers in de volledige supply chain en vooral de passie en het engagement van onze medewerkers om supply chains overal ter wereld duurzamer te maken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven