Ga naar hoofdinhoud

CHEP Benelux viert 45ste verjaardag met nieuw duurzaam hoofdkantoor in Mechelen


CHEP Benelux bestaat 35 jaar. Het jubileum valt samen met de opening van het nieuw duurzaam hoofdkantoor in Mechelen.

De pallet pool specialist is jarig. Het bedrijf is 45 jaar actief in de Benelux. Reden voor het bedrijf zichzelf een groot cadeau te geven: een nieuw hoofdkantoor in het Belgische Mechelen.

Duurzaamheid

De opening past in de bredere duurzaamheidsstrategie van het internationaal bedrijf dat volop inzet op circulariteit en CO2-reductie. Duurzaam is ook het nieuwe pand. Zo beschikt het kantoor over  zonnepanelen en energiezuinige verlichting.  CHEP is begonnen met een Zero Waste Office policy en heeft in het nieuwe kantoor dan ook geen plastic meer en zijn de frisdrankautomaten vervangen door een multifunctionele waterkraan.

Welzijn mens

Duurzaamheid is ook door vertaald naar de mens. Het kantoor heeft verstelbare bureaus, een speciaal opgeleide mental coaches en een hulplijn die 24/7 beschikbaar is voor de werknemers met vragen of problemen rond mentaal, fysiek, financieel welzijn.

Vanessa Stark, Managing Director CHEP Benelux:  “We wilden een kantoor dat klaar is voor de toekomst, waar duurzaamheid, welzijn en veiligheid centraal staan en dat beantwoordt aan de meer hybride manier van werken van vandaag.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven