Ga naar hoofdinhoud

CCFS en JST Supply Chain Solutions worden samen Pal-krat


Container Centralen Full Service B.V. en de JST Group B.V. hebben overeenstemming bereikt over de overdracht van alle activiteiten aan Container Centralen Full Service B.V. (CCFS) per 1 september jl.. CCFS gaat vanaf die datum verder onder de naam Pal-krat B.V.

Nieuw beheerssysteem                                                                        
CCFS richt zich met haar activiteiten op de uitvoering van de overeenkomst met de Stichting VersFust, eigenaar van de CBL kratten in Nederland. Deze overeenkomst heeft ten doel de beschikbaarheid van VersFust kratten te verbeteren en de kosten van het gebruik te optimaliseren. CCFS werkt aan de realisatie van een nieuw beheerssysteem rondom de Stichting VersFust kratten en alle andere ladingdragers. Hierbij biedt CCFS een gebruikersvriendelijk systeem van registratie van transacties en tegoeden. Daarnaast verzorgt CCFS onder meer een centraal webbased bestelsysteem, het verhuren van poolitems, de bijbehorende administratie en neutrale informatie uitwisseling en het coördineren van transport, reinigen en opslag.

Nieuwe stijl
CCFS zal als partner van de Stichting VersFust de ‘VersFustpool nieuwe stijl’ een frisse impuls geven. Door intensiever gebruik van poolitems kunnen de logistieke en administratieve kosten voor de deelnemers sterk worden gereduceerd. Daarnaast zal het retour emballageproces beter gaat functioneren en gedetailleerd inzicht worden verkregen in de kosten van het retourproces. Hierdoor wordt efficiencyverbetering in deze processen gerealiseerd.

Pal-krat logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven