CB gaat logistiek doen voor educatieve uitgeverij Plantyn • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

CB gaat logistiek doen voor educatieve uitgeverij Plantyn


Uitgeverij Plantyn besteedt de complete opslag en distributie van haar lesmethodes en (studie)boeken uit aan logistiek dienstverlener CB.

CB besteedt de opslag en distributie van lesmateriaal uit aan CB. De logistieke dienstverlener, dat zijn warehouse heeft uitgebreid met een shuttlesysteem, start met de eerste leveringen aan klanten van de educatieve uitgever in januari 2022.

Retouren

CB, dat binnenkort een nieuwe ceo krijgt, realiseert voor Plantyn (onderdeel van Infinitas Learning)  het voorraadbeheer, de levering naar schoolboekspecialisten, boekverkopers, webshops, scholen, universiteiten, studenten en scholieren, beoordelingsexemplaren en verwerking van retouren.

Logistieke uitdaging

De Nederlandse tak van Infinitas Learning, Noordhoff, ging Plantyn voor door de complete opslag en distributie in 2019 aan CB uit te besteden. ”Met CB hebben we een partner die de boekensector in het algemeen én de educatieve sector in het bijzonder goed kent en die weet welke logistieke uitdaging onze vraag met zich meebrengt”, aldus Katleen Lanens, CFO van Plantyn.

Noordhoff

De goede ervaringen van Noordhoff maakten de keuze voor CB een logische. Directeur Learning Solutions Maarten Cleeren van Noordhoff: “Snelheid, kwaliteit en het vermogen om snel te kunnen bewegen in een veranderende markt speelden een belangrijke rol in onze keuze, en dat is de afgelopen jaren een juiste keuze gebleken.”

Met Plantyn breidt CB zijn klantenkring van educatieve uitgeverijen op een waardevolle manier uit, met nu ook een steviger positie in België. De groei in de educatieve sector sluit naadloos aan bij de strategie van CB.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven