Ga naar hoofdinhoud

Capgemini transformeert bedrijfsprocessen KPN


KPN gaat voor de implementatie van Oracle’s e-Business suite in zee met Capgemini. Ook gaat de aanbieder van consultancy-, technologie- en outsourcingdiensten de bedrijfsprocessen voor financieel beheer en supply chain management van KPN transformeren. Het nieuwe programma, dat 3 jaar duurt, moet bijdragen aan de klantenervaring van KPN.

Het is niet de eerste keer dat KPN en Capgemini samenwerken. In 2006 schakelde het telecombedrijf ook al de hulp in van Capgemini om de processen voor financieel beheer (FMI) te verbeteren.

Martin Hoff, programmamanager van KPN: “Door deze samenwerking kan mijn afdeling zich volledig richten op het creëren van ‘best in class’ IT enterprise-oplossingen voor KPN met de beste middelen op het gebied van ontwikkeling en onderhoud die door Capgemini worden geleverd.”
 
Vertrouwen
De submodules op het gebied van financieel beheer en supply chain management in de Oracle Enterprise deal zullen grotendeels bestaan uit grootboek, crediteuren/debiteuren, activa, cash management, inventaris, werkplanning, vraagbeheersing, orderverwerking enzovoort.

“We hebben deze positie bereikt en het vertrouwen van de cliënt op bestuurlijk niveau gewonnen dankzij onze goede relatie met KPN. Met deze opdracht kan Capgemini laten zien wat we in huis hebben”, aldus Michel Mulders, vice-president Telco & Media van Capgemini.

De sector TME (Telecom, Media & Entertainment) van Capgemini combineert technische expertise en thought leadership met een passie voor innovatie. Hierdoor hebben ze een prominente positie op het gebied van diepgaande industriële kennis, core consulting, architectuur, systeemintegratie innemen en sterke allianties. Capgemini helpt zo cliënten om hun vermogen te maximaliseren en hun groeipotentieel aan te boren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven