Cabka stelt circulariteit centraal op LogiMat  • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Cabka stelt circulariteit centraal op LogiMat 


Innovatieve producten  ontwikkelen, die voldoen aan de eisen van de kringloopeconomie en aan de individuele operationele vereisten van de klant. Hoe dat er in de prakrijk uitziet, toont Cabka op de LogiMat op stand 4B40 in hal 4.

Daar presenteert het bedrijf zijn gamma van grote ladingdragers en pallets; producten die innovatie en duurzaamheid met elkaar verbinden. Het bedrijf heeft ook aandacht voor individuele productontwikkelingen. “Wij zijn de aanspreekpartner voor klanten, die op maat gemaakte producten wensen uit gerecycled kunststof”, aldus Jean-Marc van Maren, Chief Product Development Officer bij Cabka. “Daarom tonen wij op de beurs niet alleen ons standaardgamma, maar ook een aantal klantspecifieke oplossingen.”

Nieuwe nestbare orderpickpallet

Een van de noviteiten die wordt getoond is de nieuwe nestbare orderpickpallet Retail E5.3, gericht op bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie. Hij is compatibel met de oude versie, meet 1.200 x 800 millimeter, zoals een Europese pallet, en kan gewichten tot 2.400 kg dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven