Ga naar hoofdinhoud

Bruynzeel en Keller kiezen PTL van Pcdata


Op de nieuwe samengevoegde locatie van keukenfabrikant Bruynzeel en Keller in Bergen op Zoom wordt weer met een Pick-to-Light systeem van Pcdata gewerkt.

Het betreft een geheel vernieuwd systeem met de nieuwste hardware en functionaliteiten voor optimale productiviteit en efficiency. Om de producten te blijven verbeteren en de internationale concurrentie nog beter aan te kunnen zijn de fabrieken van Keller Keukens en Bruynzeel Keukens samengevoegd tot één productielocatie in Bergen op Zoom. Om de orderverzameling laagdrempelig, gemakkelijk en flexibel te laten verlopen, werkten beide keukenbedrijven op de bestaande locaties in Roosendaal en Bergen op Zoom al met een Pick-to-Light systeem (PTL) van Pcdata.

Estafette-picking

Met behulp van dit PTL-systeem met circa 300 pick locaties worden alle kleine onderdelen voor de keukens gepickt. De zogeheten fournituren zoals stelpoten, schroeven en grepen worden middels estafette-picking snel en foutloos gepickt. Voor de slowmovers is gekozen voor een Pick-to-Colour systeem (PTC), zodat ook de minder vaak gepickte onderdelen op een efficiënte manier verzameld worden. De verschillende artikelen liggen hier in gekleurde bakken, waarbij een display meerdere opslaglocaties bedient. Een lampje licht op in de betreffende kleur van de bak wanneer een bepaald onderdeel gepickt moet worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven