Ga naar hoofdinhoud

Brookhuis timmert aan de weg


Brookhuis Techniek, dochter van de Enschedese Brookhuis Groep en gespecialiseerd in technische vraagstukken, timmert nadrukkelijk aan de weg met zijn Geppert transportsystemen. Zo is de onderneming op 9 en 10 april a.s. vertegenwoordigd op de Empack in Den Bosch met een uitgebreide range aan toepassingen van Geppert.

In 2006 bracht Geppert via Brookhuis Techniek in Nederland enkele nieuwe transportvarianten op de markt: de kunststof ketting en de gebogen transportband. Het revolutionaire bocht- of hoekstuk kent een zeer kleine radius en is daarmee volgens Brookhuis ideaal voor locaties met weinig (productie)ruimte. De kunststof ketting is bijzonder geschikt voor bedrijven die werken met bijvoorbeeld grof verpakt materiaal.

Duits kwaliteitsmerk

Machinebedrijven, de levensmiddelenhandel, de verpakkingsbranche, maar ook de automotive en de farmacie gebruiken Geppert transportsystemen. Het Duitse kwaliteitsmerk is bekend op het gebied van bandtransporteurs tot achttien meter voor gebruik op overdekte locaties. Vlakke, hellende, knik- en Z-bandtransporteurs;  Geppert levert ze in aluminium, staal en roestvrij staal. Integratie in bestaande productieprocessen en andere maatwerkoplossingen vormen geen probleem en veel van de bandtransporteurs maakt Geppert in slechts één dag op maat.

Tussenpersoon

Brookhuis Techniek is gespecialiseerd in het zoeken naar oplossingen voor technische vraagstukken. De handelsonderneming is, behalve voor Geppert transportsystemen, ook tussenpersoon voor onder andere Pollard CMtec-pompen en SBA trafo’s en voedingen. Bovendien biedt het bedrijf, net als Geppert, maatwerkoplossingen. Bewust opereert Brookhuis in een nichemarkt.

Beurs
Behalve de Geppert transportsystemen zijn tijdens de beurs op de stand van Brookhuis ook de roterende koppelingen van Maier en producten van MBC Guttin te vinden. Maier presenteert uitgekiende oplossingen voor iedere plek waar verbindingen nodig zijn tussen draaiende druksystemen en drukleidingen, terwijl MBC met haar zes patenten onder andere hoogwaardige klaplagers, spanassen, koppelingen en breedstrekwalsen biedt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven