Brookhuis lanceert Nederlandstalige Geppert-site • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Brookhuis lanceert Nederlandstalige Geppert-site


Brookhuis Techniek heeft onlangs de eerste Nederlandstalige website gelanceerd van Geppert, het Duitse merk in bandtransporteurs. Geppert heeft Brookhuis benoemd als agent voor Nederland om de communicatiedrempel weg te nemen.

Geppert is een van de leiders op het gebied van bandtransporteurs tot achttien meter voor gebruik op overdekte locaties en biedt producten die geschikt zijn voor allerlei branches, variërend van de automotive en elektrobranche tot de levensmiddelenhandel, machinebedrijven en de farmacie.

Professionele aanpak

“Nu ook de documentatie en de site www.geppert-band.nl in het Nederlands beschikbaar zijn, getuigt dit van een professionele aanpak”, vertelt Erik Franke, salesmanager bij Brookhuis Techniek. “Bedrijven weten daardoor dat er een betrokken partner met kennis van zaken voor ze klaarstaat.”

Complete aanvraag
De site bevat onder andere foto’s, technische specificaties en een overzicht van de mogelijkheden in bandtransportsystemen van het Duitse merk, van hellende en Z-bandtransporteurs tot praktische bochtstukken. Franke: “Mensen kunnen zelfs online een complete aanvraag plaatsen. Er is ruimte voor alle belangrijke details, zoals het totaalgewicht op het transportsysteem, de riembreedte en de asafstand. Maar ook de snelheid en de te transporteren goederen kan een inkoper al vermelden.”

Gebogen transportband

Een van de meest spraakmakende producten uit het assortiment van Geppert is de gebogen transportband. “Het revolutionaire bocht- of hoekstuk kent een zeer kleine radius en is dus ideaal voor locaties met weinig productieruimte.” Op de website zijn foto’s en technische specificaties van deze en andere bandtransporteurs te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven