Ga naar hoofdinhoud

Bredenoord Aggregaten zet speciale Hyster in


Bredenoord Aggregaten, een bekende leverancier op het gebied van tijdelijke, permanente en mobiele (nood)energievoorzieningen, heeft een speciale krachtpatser van Hyster in gebruik genomen. De truck, geleverd door het Vianense Barloworld Intern Transport BV,  is niet alleen zeer compact, maar heeft ook een aangepast hefvermogen om nog zwaardere lasten te kunnen liften.

Bredenoord had behoefte aan een truck die met name zware aggregaten zou kunnen verplaatsen en klaar zetten voor transport. Aangezien de bewegingsvrijheid van de truck (met lading) zeer beperkt is, is het voor Bredenoord van belang dat de truck sterk en compact is. Barloworld en Hyster zijn de uitdaging met Bredenoord aangegaan en hebben nu dus een machine geleverd die niet alleen compact is, maar ook in staat om zeer zware lasten te verplaatsen.

Compact en oersterk
De nu door Barloworld geleverde truck is een verzwaarde 18-tons dieselheftruck (H18.00XMS-12 Uprated). Door een verkorte wielbasis is hij niet alleen compacter dan alle concurrenten, maar hij is ook nog eens oersterk, zo verzekert de leverancier. De 18-tonner is zo aangepast dat hij lasten kan tillen van maximaal 19.500 kilo op een lastzwaartepunt van 1.220 mm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven