BK Sneltransport breidt farma-tak uit met overname • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

BK Sneltransport breidt farma-tak uit met overname


BK Sneltransport B.V., onderdeel van BK Logistics Group, heeft branchegenoot RTO B.V. overgenomen. Met de overname beschikt de vervoerder per direct over een modern Pharma warehouse op de Health Campus in Boxmeer.

BK Sneltransport is specialist op het gebied van internationaal geconditioneerd vervoer en farmaceutisch transport. Met deze bedrijfsovername en uitbreiding van het distributiecentrum te Boxmeer, breidt BK Logistics Group haar farmaceutische tak uit onder de naam BK Pharma Logistics. Hiermee heeft het bedrijf 6.000 vierkante meter tot zijn beschikking. Hier komt nog eens 8.000 vierkante meter bij doordat er kantoren worden bijgebouwd. Bovendien heeft het bedrijf een grondoptie voor nog een extra 10.000 vierkante meter. Boxmeer is volgens de vervoerder de ideale uitvalsbasis voor transport richting Venlo, Venray en het Ruhrgebied.

Expansiedrift

Volgens CEO Paul Bouwmeester biedt de overname kansen haar diensten verder uit te breiden. Vooral op het gebied van opslag, distributie en geconditioneerd vervoer voor de farmaceutische industrie zal BK een grote expansie doormaken.

BK Logistics Group opereert zowel nationaal als internationaal met 100 wagens, 150 personeelsleden. Het heeft reeds vestigingen in Veghel, Nieuwegein en Amsterdam (Schiphol). De transportactiviteiten van RTO blijven bestaan. Met de overname wordt een groei verwacht van 15-20 procent in de komende jaren. Op de korte termijn zullen 50 arbeidsplaatsen ontstaan, voor met name chauffeurs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven