Beursprimeurs bij Heffiq • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Beursprimeurs bij Heffiq

Beursprimeur bij Heffiq

Naast de Hyster RP 2.5N elektrische pallettruck, waarover meer in het videojournaal, presenteerde Heffiq een tweede beursprimeur: een meelooppallettruck met lithium-ion technologie.

De nieuwkomer is gebaseerd op de eerder dit jaar geïntroduceerde Hyster P-serie, met hefcapaciteiten van 1,6 tot en met 2,2 ton en vanaf december leverbaar. De truck op de beurs is voorzien van één accupack; goed voor 2,5 effectieve inzeturen. Maximaal kan de li-ion pallettruck worden uitgerust met drie accupacks. Daarmee stijgt de effectieve inzetduur naar ruim 7 uur. Dat is genoeg voor minimaal twee shifts. Met de voordelen van lithium-ion technologie, zoals het makkelijk en snel tussentijds laden van de accu, is zelfs een probleemloze inzet in een volcontinu omgeving goed denkbaar.

Features
Verder is de elektropallettruck voorzien van een multifunctionele disselkop, kruipsnelheid voor manoeuvreren in krappe ruimtes en een pompmotor die automatisch afslaat zodra de maximale hefhoogte is bereikt (intelligent lift, red.). De snelheid bij het nemen van bochten wordt automatisch gereduceerd en dat komt uiteraard de veiligheid ten goede.

Heffiq, hal/stand 12/C070

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven