Betonspecialist rijdt met vier nieuwe Sprinters • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Betonspecialist rijdt met vier nieuwe Sprinters


Bouw Service Ermelo, een full-service montagebedrijf dat gespecialiseerd is in betoncontructies, heeft voor het vervoer van personen én gereedschap vier nieuwe Mercedes-Benz Sprinters aangeschaft. Comfort en veiligheid voor de werknemers zijn belangrijke eisen die Bouw Service Ermelo aan het totaal zestien bestelwagens tellende wagenpark stelt. Daarom zijn de vier nieuwe Sprinters uitgerust met onder meer een COMAND navigatiesysteem, een luxe chauffeursstoel, airconditioning met climate control, zijbeugels en natuurlijk de standaard automatische versnellingsbak. Bovendien zijn de wagens verhoogd en verlengd om zo extra ruimte te genereren. Door al deze toepassingen kunnen de werknemers comfortabel, snel en vooral veilig op de plaats van bestemming komen. Naast de vier nieuwe Mercedes-Benz Sprinters heeft Bouw Service Ermelo onlangs ook een Actros 4144 met betonpomp aangeschaft.

Breed dienstenpakket
Sinds 1975 heeft Bouw Service Ermelo zich sterk ontwikkeld binnen het ‘ruwe’ bouwproces. Met ruim zeventig medewerkers en een uitgebreid machine- en wagenpark biedt het bedrijf een breed dienstenpakket aan. Dit pakket bestaat onder andere uit het monteren van funderingen en dakvloeren, het inmaken van systeemvloeren, inpandige montage van vloeren, het plaatsen van breedplaatvloeren, prefabkelders en het verzorgen en plaatsen van diverse betonconstructies. Daarnaast verhuurt de organisatie ook complete en moderne betonpompen en mobiele kranen.

Onderhoud
Vrijwel al het onderhoud aan het wagenpark heeft Bouw Service Ermelo in eigen beheer. Zodra er specifieke onderhoudsvragen zijn, winnen de monteurs advies en expertise in bij Stern Auto in Nijkerk, de vaste mobiliteitspartner. Zelfs voor het onderhoud aan de verschillende kranen kunnen de mensen van Bouw Service Ermelo bij de Mercedes-Benz dealer terecht. De goede relatie tussen klant en dealer uit zich in een langdurige samenwerking, waarbij iedere acht jaar de bestelwagens worden vervangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven