Bedrijfsvoering IND in nieuw jasje met Ordina en Accenture • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Bedrijfsvoering IND in nieuw jasje met Ordina en Accenture


Ordina en Accenture gaan de Immigratie- en Naturalisatie Dienst (IND), de toelatingsorganisatie van Nederland, helpen haar bedrijfsprocessen en ondersteunende informatievoorziening ingrijpend te vernieuwen.

“De IND staat aan de vooravond van een grote vernieuwing”, zegt Hans Blokpoel, CIO en lid van de hoofddirectie van de IND. “Deze aanbesteding betreft de herinrichting van de bedrijfsprocessen en de vernieuwing van de informatievoorziening. Vreemdelingenbeleid is een dynamisch beleidsterrein waardoor wijzigingen in wet- en regelgeving snel moeten kunnen worden verwerkt. Flexibiliteit en beheersing in de oplossing en de implementatie is daarom heel belangrijk. Met deze aanbesteding hebben we partijen gezocht die ons helpen deze visie te verwezenlijken. Onderdeel van de aanbesteding was een zogenaamde Proof of Technology, waarin partijen hebben laten zien dat hun oplossing ook echt werkt. Uiteindelijk heeft de IND de oplossing geselecteerd die het beste bij de opgave van de IND past.”

Adviesbureau Quint Wellington Redwood heeft de aanbesteding begeleid en zal de IND ook ondersteunen bij het inrichten van de regiefunctie voor de informatievoorziening.

Ordina logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven