Ga naar hoofdinhoud

BDU Grafisch Bedrijf gaat voor MotracLinde


MotracLinde heeft aan Koninklijke BDU Grafisch Bedrijf vier Linde electrostapelaars van het type L14 mogen leveren. De stapelaars hebben een hefvermogen van 1.400 kg en zijn sinds kort volledig operationeel op de op de afdeling rotatie.

Toen medio 2007 de interne transportvloot van BDU Grafisch Bedrijf vervangen en uitgebreid diende te worden, stelde het bedrijf inzetbaarheid als hoogste prioriteit. Zo kwam het na een uitvoerige selectie bij MotracLinde terecht. De productkwaliteit van de machines van Linde speelde natuurlijk een rol en ook het professionele serviceapparaat van MotracLinde, dat met 120 mobiele servicemonteurs een landelijke dekking heeft, droeg een steentje bij aan de keuze. De inzet van demomachine gaf echter de doorslag. Het bedieningsgemak en de ergonomische aspecten werden door de medewerkers van de afdeling rotatie als zeer positief ervaren.

Rotatie en vellen
Koninklijke BDU Grafisch Bedrijf BV is een onderdeel van Koninklijke BDU Holding BV.  De werkmaatschappij bestaat uit 310 medewerkers, waarvan er 95 bij het Grafisch Bedrijf werkzaam zijn. Het Grafisch Bedrijf bestaat uit een coldset-rotatie offsetdrukkerij (kranten, waaronder de gratis kranten Metro en Sp!ts en de dagbladen Reformatorisch Dagblad en Barneveldse Krant) en een vellen offsetdrukkerij (tijdschriften en project- drukwerk).

Pon Holdings
MotracLinde is onderdeel van Pon Holdings; een Nederlands familiebedrijf dat internationaal opereert als handelsconcern met een grote diversiteit aan activiteiten. Globaal zijn de activiteiten van Pon in te delen in twee groepen: Pon Automotive en Pon Equipment & Power Systems (PEPS). MotracLinde valt onder PEPS en is de totaalaanbieder van logistieke oplossingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven