Ga naar hoofdinhoud

Batterij Aandrijf Techniek neemt FAAM Benelux over


Batterij Aandrijf Techniek (BAT) te Nijkerk, importeur van TAB, Fronius en IEB laders en gespecialiseerd in de service van tractiebatterijen, heeft alle activiteiten van FAAM Benelux in Almelo, overgenomen. Dit meldt BAT directeur AJ van de Kam (foto).

Het moederbedrijf, de Italiaanse FAAM Group, is van mening dat alleen een lokale organisatie de lokale markt optimaal kan bedienen. De FAAM Group heeft voor BAT gekozen vanwege diens jarenlange ervaring als leverancier van onder meer tractiebatterijen en hun focus op de goede service op dat gebied. Batterij Aandrijf Techniek wordt exclusief importeur voor de Benelux. Het huidige leveringsprogramma van TAB-batterijen zal naast het FAAM leveringsprogramma blijven bestaan.  Om ook in de toekomst de serviceverlening op hoog niveau te kunnen houden, neemt BAT ook een deel van het personeel van FAAM over.

Leveringsprogramma

FAAM-batterijen levert al 25 jaar aan tal van bedrijven, zoals FIAT, Mercedes, KLM, British Airways, C1000, en staan ze op de shortlist bij meerdere OEM fabrikanten. Het gaat dan om tractiebatterijen en om stationaire, semi-tractie, starter- en Lithium-Ion batterijen. Daarnaast is er een uitgebreid programma van zowel conventionele als hoog frequent laders beschikbaar. Enkele jaren geleden is een geavanceerd batterij-laadbewakingsysteem geïntroduceerd waarmee op afstand draadloos de status van elke batterij kan worden gecontroleerd.

0 reacties op “Batterij Aandrijf Techniek neemt FAAM Benelux over

  • wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw soort elektrowagen die zou
    passen op bedrijfs terreinen febrieksgebouwen ziekenhuizen daar mag dan
    geen traktie accu met zuur gebruikt worden we zien dat U ook doet in AGM
    en litium accus en aangepaste laders kunt U ons wat documentataie daarvan
    opsturen JEGRO Vlotlaan 104 2681 TV Monster ( zh )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven