Ga naar hoofdinhoud

BAT Duitsland laat schoorsteen Arvato roken


BAT Duitsland, de Duitse dochteronderneming van het Britse BAT, schakelt Arvato in als logistieke en fulfilmentpartner voor de e-commerceactiviteiten van zijn e-sigaretten en verwarmingsproducten.

Arvato, logistiek partner van Rituals dat de Nederlandse Logistiek Prijs won,  heeft er weer een gerenommeerde klant bij. Sinds eind juni worden de online bestellingen van BAT Duitsland centraal verwerkt vanuit de vestiging in Marienfeld, district Guetersloh. Op deze locatie heeft Arvato een multi client distributiecentrum van ongeveer 32.000 vierkante meter.

De logistieke dienstverlening voor BAT Duitsland op deze locatie omvat goederenontvangst, opslag, orderverzamelen, verpakking en verzending, evenals retourenbeheer.

Arvato verplicht zich om binnen 48 uur te leveren. Om de efficiëntie en snelheid van de magazijnactiviteiten te optimaliseren, integreert Arvato veel automatiseringstechnologie. Zo zorgen geautomatiseerde processen voor het opzetten en sluiten van dozen voor een aanzienlijke verhoging van de snelheid van de activiteiten. Bovendien wordt productinformatie automatisch met orders meegestuurd via flyers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven