Barloworld verrijkt vloot van CEVA Logistics • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Barloworld verrijkt vloot van CEVA Logistics


Barloworld Intern Transport BV heeft 7 nieuwe elektrische warehouse trucks afgeleverd bij CEVA Logistics te Roosendaal.  Met deze 7 nieuwe trucks komt de totale vloot bij CEVA Roosendaal uit op 10.

CEVA Logistics is wereldwijd actief als logistiek dienstverlener en opereert met ruim 54.000 medewerkers in meer dan 100 landen. Afgelopen voorjaar betrok CEVA een nieuw distributiecentrum van 35.000 m2 op het industrieterrein “Borchwerf II” te Roosendaal.

Het nieuw geleverde elektrische arsenaal door Barloworld bestaat uit drie hoogbouw orderpickers (K1.0H) voorzien van de nieuwste AC technologie, twee reachtrucks (R1.4) en 2 pallettrucks (P2.0S). De combinatie van deze machines faciliteert bij CEVA het logistieke proces; de pallettrucks zorgen voor het lossen van de vrachtwagens, de reachtrucks plaatsen deze pallets op de juiste hoogte in de juiste stelling en de hoogbouw orderpickers zorgen ervoor dat de goederen die in de stelling staan op een zo snel en zo efficiënt mogelijke manier gepickt worden (tot wel 8,5 meter hoogte). Tevens zorgen de pallettrucks daarna weer voor de bevoorrading van de vrachtwagens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven