Barcodescanner voor speciale toepassingen • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Barcodescanner voor speciale toepassingen


Van Honeywell komen twee gespecialiseerde barcodescanners die de vraag van klanten moeten beantwoorden naar apparaten die – met name in de elektronica- en maakindustrie – gespecialiseerde barcodes kunnen lezen. De nieuwe 3800gPDF en 3800gHD voegen tweedimensionale en geconcentreerde barcodescanning toe aan de 3800g-productlijn van Honeywell.

Tweedimensionale (2D) barcodes, zoals PDF417-barcodes bevatten meer gegevens en zijn tegenwoordig heel gebruikelijk. Ze komen voor in bijvoorbeeld inventaris tracking- en managementsystemen, ID-kaarten en vaarbrieven. Daarnaast is het gebruik van high density (HD) lineaire barcodes gemeengoed geworden bij industriële sectoren die kleine producten moeten labelen, zoals de elektronica- of productiesector. Om tegemoet te komen aan deze toegenomen eisen, paste Honeywell zijn 3800g-scanner aan en creëerde het daarnaast de 3800gPDF en 3800gHD met aanvullende functionaliteiten. Hierdoor kunnen klanten ook deze gespecialiseerde barcodes lezen. 

Gebruiksgemak
De twee nieuwe Honeywell modellen voorzien gespecialiseerde gebruikers volgens de fabrikant van een ongeëvenaard gebruiksgemak. Ze beschikken natuurlijk over de bekende features van de 3800g: een ergonomisch ontwerp zonder bewegende delen, Adaptus Imaging Technology 5.0 en vijf jaar garantie. De 3800gPDF kan razendsnel de wereldwijd gebruikte tweedimensionale PDF417-barcodes lezen, in aanvulling op standaard lineaire barcodes. De 3800gHD is geoptimaliseerd voor het nauwkeurig dichtbij scannen van kleine barcodes met een hoge dichtheid.

Vertrouwen
Andreas Ringwald, product manager bij SICK, specialist in Auto Indent technologieën en –oplossingen, zegt er het volgdende over: “Het maakt het zeker gemakkelijker voor ons om een product te verkopen als we het vertrouwen hebben dat het de klant jaren profijt oplevert. Daarom vertrouwen we ook op Honeywell’s 3800g.” SICK is een belangrijke wederverkoper van de Honeywell producten in Europa. “Met deze twee nieuwe toevoegingen kan SICK van extra waarde zijn voor klanten die specifieke scan-eisen hebben.”  

Honeywell barcodescanner 1 

Intuïtief
Zowel de 3800gPDF als de 3800gHD hebben toepassingen die volgens Honeywell gemakkelijk en intuïtief te gebruiken zijn in diverse omgevingen. De scanners zijn krachtig genoeg om barcodes te lezen die beschadigd, vuil of slecht geprint zijn. Een heldere, dunne doellijn moe garant staan voor een accuraat en intuïtief gebruik, zelfs bij toepassingen waar de barcodes dicht op elkaar zitten. Een aanpasbare ‘goed gelezen’-bliep geeft duidelijk aan wanneer een scan succesvol is.

Workflow
Lisa Danese, product manager voor Handheld Imaging bij Honeywell Imaging and Mobility zegt: “Deze twee nieuwe producten vervullen een belangrijke rol in het aanbieden van de juiste oplossing aan onze klanten op basis van hun behoeften. Klanten die profiteren van de uitgebreide gegevenscapaciteiten van PDF-barcodes, maar niet de vereisten of het budget hebben voor een volledige 2D-scanoplossing, hebben met de 3800gPDF een kosteneffectieve oplossing. Daarnaast biedt de 3800gHD een compromisloze oplossing wanneer barcodes met een hoge dichtheid belangrijk zijn voor de workflow van de klant.”

Honeywell barcodescanner 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven