Ga naar hoofdinhoud

BACE-ATIM opleidingen biedt groothandel ESF subsidie


Stichting Opleidingen Groothandel (SOG) heeft ATIM, onderdeel van de onlangs gevormde groep BACE Transport en Logistieke opleidingen, aangewezen als logistiek opleider. Dit betekent dat ATIM door het Europees Sociaal Fonds (ESF) gesubsidieerde logistieke opleidingen mag verzorgen.

Groothandelsbedrijven krijgen bij ATIM een korting tot 40% op de logistieke opleidingen APICS en E-Log. ATIM is Authorized Education Partner (AEP) van APICS (Association for Operations Management). De drie APICS-opleidingen zijn: CPIM (Production & Inventory Management), CSCP (Supply Chain Professional) en Lean – JIT Management.

Certificaat
De E-Log-opleidingen zijn Europees erkende logistieke opleidingen. Bij het succesvol afronden van een E-Log-opleiding ontvangt de cursist een erkend certificaat. E-Log bestaat uit drie opleidingen: EMLog (Master), ESLog (Senior) en EJLog (Junior). Directeur van de BACE-groep René van Luxemburg is verheugd dat zijn bedrijf de meer dan 100.000 groothandelsbedrijven in Nederland de ESF-subsidie kan bieden: “Deze substantiële korting op de opleidingskosten betekent voor de groothandel ongetwijfeld een extra stimulans om het personeel een logistieke opleiding in het hogere segment te laten volgen.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven