AscentIQ en arviem maken supply chain inzichtelijk • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

AscentIQ en arviem maken supply chain inzichtelijk


AscentIQ en arviem Trade Monitoring Service, leveranciers op het gebied van supply chain en global trade management services, worden partners. De twee bedrijven zetten in op het meer inzichtelijk maken van de supply chain van im- en exporteurs middels een onafhankelijke en betrouwbare bron.

De oplossing stelt klanten in staat (online) analyses en rapportages te maken. Hierdoor kan de klant uiteindelijk slimmer en sneller zakelijke beslissingen maken doordat hij meer gedetailleerde informatie tot zijn beschikking heeft.

Inzicht
Een van de eerste bedrijven die gebruik maakt van de oplossing van arviem en AscentIQ is Sweet Life, producent van zoetstoffen, pepermuntjes en semi-farmaceutische producten. “Mondiaal opereren zonder goed te weten waar de vracht is, wat de staat ervan is of wanneer er iets belangrijks gebeurt, dan ervaar je de supply chain in plaats van deze te managen”, zegt  Pieter de Haan, CEO of Sweet Life. “Simpel gezegd, je kan niet managen wat je niet weet. De service van AscentIQ en arviem geeft ons dát onafhankelijke inzicht dat we nodig hebben om onze uitdagende supply chain te managen, zonder dure investeringen of langdurige implementaties.”

AscentIQ logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven