ARCO presenteert totaaloplossing voor warehouse automation tijdens Logistica in Utrecht • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

ARCO presenteert totaaloplossing voor warehouse automation tijdens Logistica in Utrecht


System integrator ARCO presenteert tijdens de Logistica beurs op 28, 29 en 30 november in Utrecht een totaaloplossing voor het sluiten, labelen, wegen en sorteren van dozen in Pick-to-Light zones.

Het nieuwe systeem bestaat uit een Pick to Light zone met transfer naar een automatische dozensluiter. Na sluiting wordt de doos gewogen via een in-line weegschaal. Vervolgens wordt de doos gelabeld door een print & apply unit en vindt een volume meting plaats. Tot slot wordt een mogelijke sorteeroplossing gepresenteerd. De Koningh, expert op het gebied van coding & labeling, is aanwezig op de beursstand om hun specialistische kennis over coderen en labelen te delen.  Zij sluiten mooi aan bij de totaaloplossingen die ARCO biedt. De totaaloplossing die ARCO presenteert laat zien hoe het bedrijf zich gespecialiseerd heeft in de koppeling met ERP-systemen en de optimalisatie van inbound, outbound en orderpick processen. ARCO combineert ze met een optimale ruimtebesteding en een minimale FTE capaciteit om een zo hoog mogelijke output en zo kort mogelijke return of investment te bereiken.

ARCO uit Horst, Nederland is gespecialiseerd in material handling, warehouse automation, automatisering van sorteer processen en order picking. ARCO ontwikkelt complete installaties op maat gemaakt voor de klant. Desgewenst worden projecten turn-key opgeleverd. Het bedrijf werkt onder andere voor logistieke dienstverleners als DHL, Footlocker en Moduslink. U vindt ARCO op stand 01.A058 tijdens Logistica 2017 in Utrecht op 28, 29 en 30 november.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven