Ga naar hoofdinhoud

Jan Krediet in Amerikaanse handen


 Logistiek dienstverlener Jan Krediet is overgenomen door het Amerikaanse Logistics Plus.

De zoveelste overname dit jaar in logistiekland. Dit keer Jan Krediet. De Europese logistieke dienstverlener die groot is geworden met meubels, is per 6 juni overgenomen door Logistics Plus. De twee bedrijven werkten al langere tijd samen.

Logistics Plus

Logistics Plus (LP) uit Erie, Pennsylvania, is een dienstverlener die wereldwijd opereert en op ieder continent meerdere vestigingen heeft. LP heeft ruim duizend medewerkers en een half miljard dollar omzet. LP maakt sinds een aantal jaren deel uit van het Mach 3000-meubelnetwerk en ziet Jan Krediet als een uitstekende mogelijkheid om haar positie binnen Europa te versterken en uit te bouwen. Jan Krediet blijft een Nederlandse onderneming, maar nu met een Amerikaanse eigenaar. De naam zal blijven behouden.

Groeikansen

Klaas Slim, ceo van Jan Krediet sinds de doorstart in 2014: “We hebben besloten deze stap te zetten om onze leidende positie verder uit te bouwen. In Logistics Plus hebben we een eigenaar en partner gevonden die ons begrijpt en bereid is dit samen met ons te realiseren. Ik ben gevraagd een aantal jaren aan te blijven en dat ga ik vol overgave doen. Ik kijk uit naar deze nieuwe toekomst. “

Yuriy Ostapyak, ceo Logistics: “Het bedrijf een sterke voetafdruk in markten waar we een aanzienlijk potentieel zien voor toekomstige groei. We kijken ernaar uit om onze positie in Europa met Jan Krediet te ontwikkelen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven