Agidens nieuwe naam voor Egemin-divisies • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Agidens nieuwe naam voor Egemin-divisies


Agidens is de nieuwe naam waaronder de 4 voormalige Egemin divisies Process Automation, Life Sciences, Infra Automation en Consulting & Services samen verder gaan.

De naamaanpassing was noodzakelijk, omdat de Egemin Group begin mei de divisie Handling Automation en de merknaam Egemin Automation heeft verkocht aan de Duitse KION Group. Agidens is voornamelijk actief in België, Nederland, Zwitserland en de Verenigde Staten. Nieuwe vestigingen worden later dit jaar geopend in Frankrijk en Duitsland. De CEO is Geert Stienen. Vanaf 1 juni worden de activiteiten juridisch samengebracht in de nieuwe Agidens vennootschappen.

Automatiseringsoplossingen
De Agidens Group ontwerpt, ontwikkelt en realiseert automatiseringsoplossingen voor markten als Tank Terminals, Food & Beverage, Life Sciences, Infrastructuur en Chemicals. Agidens biedt klantspecifieke maatwerkoplossingen. De kernactiviteiten omvatten consulting en advies, turnkey automatiseringsprojecten en life cycle services. De Agidens Group heeft haar hoofdzetel in Zwijndrecht en stelt meer dan 400 mensen tewerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven