Afgebrand warehouse Wovar herrijst uit de as • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Afgebrand warehouse Wovar herrijst uit de as


E-commerce specialist in ijzerwaren Wovar werd juni 2022 getroffen door brand waarbij het distributiecentrum afbrandde. Een jaar na de rampspoed moet het nieuwe warehouse operationeel zijn.

IJzerwarenwebwinkel Wovar werd juni 2022 getroffen door brand. Hierbij is het warehouse volledig in de as gelegd. Bij de pakken neerzitten is er niet bij. Het nieuwe warehouse nadert zijn voltooiing.

De buitenkant van het pand staat inmiddels. De wanden en ramen worden gezet en de vloer gestort. Juni 2023 moet het nieuwe warehouse de deuren openen, precies een jaar na de fatale nacht.

Lees ook
Zo bouw je een brandveilig distributiecentrum

Wovar startte in 2017 met de verkoop van schroeven, bouten en andere bevestigingsmaterialen in Nederland. Inmiddels levert het Groningse bedrijf een kleine 10.000 artikelen in 8 verschillende landen door heel Europa. Naast Nederland vinden schroeven inmiddels een weg naar België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Polen en Italië. En in Engeland is eigenaar Jesse Keizer op zoek naar een magazijn omdat de handel daar door brexit helemaal stilgevallen is. Het uiteindelijk doel van de jonge ondernemer is het veroveren van Amerika.

Foto’s Wovar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven