Active Ants nu ook actief in Northampton • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Active Ants nu ook actief in Northampton


E-Fulfilment dienstverlener Active Ants heeft deze week haar gloednieuwe e-fulfilmentcentrum geopend in Northampton, Verenigd Koninkrijk.

Het 23.000 vierkante meter grote centrum werd geopend door de burgemeester van Northampton. De nieuwe locatie bevindt zich op het Brackmills Industrial Estate.

Vijfde fulfilment center Active Ants

Northampton is de vijfde locatie van Active Ants in Europa. Active Ants heeft al fulfilmentcentra in Nederland (Nieuwegein en Roosendaal waar het bedrijf de Autostore capaciteit heeft vergroot naar ruim 98.000 opslagbakken), België (Willebroek) en Duitsland (Dorsten). In België waar het ook beschikt over een gerobotiseerd fulfilment center, werd recent de Autostore capaciteit ook uitgebreid.

Missie Active Ants

“Met een missie om e-fulfilment nauwkeuriger en efficiënter te maken door middel van innovatie, automatisering en het gebruik van technologie, zijn we klaar om de e-commerce logistieke markt in het Verenigd Koninkrijk te veroveren”, aldus Active Ants in een korte verklaring.

Co-founder en managing Partner Jeroen Dekker zei bij de aankondiging van het centrum in het VK vorig jaar: “We zijn verheugd dat we met onze komst naar het Verenigd Koninkrijk onze aanwezigheid in Europa verder zullen vergroten en geloven dat we ons in één van de meest opwindende online markten begeven.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven