Ga naar hoofdinhoud

Action verlengt contract met logistieke dienstverlener


Action blijft vasthouden aan zijn logistieke partner in Frankrijk. De retailer heeft het contract met de dienstverlener verlengd.

Action, dat een nieuw dc heeft aangekondigd, heeft momenteel twee distributiecentra van 60.000 m² en 70.000 m² in Frankrijk. De interne logistiek wordt al jaren gedaan door Kuehne+Nagel en dat blijft zo. De retailer en de dienstverlener hebben hun samenwerking verlengd.

De distributiecentra van Action in Frankrijk staan in Belleville in de Rhône (60.000 m²) en Verrières-en-Anjou in Maine-et-Loire (70.000 m²). Van hieruit worden de winkelleveringen in het zuidoosten en westen van Frankrijk verzorgd. Samen weren er bijna 400 medewerkers.

Zie ook
Barry Koomen (31) warehouse manager Action stelt mensgericht managen centraal

Eric Szwaicer, excellence client manager bij Kuehne+Nagel Frankrijk: “De razendsnelle expansie van Action in Frankrijk, met de opening van meer dan 750 winkels in 10 jaar, heeft een aantal logistieke uitdagingen met zich meegebracht. Kuehne+Nagel heeft haar betrouwbaarheid in logistiek en haar gevoel voor klantenservice ingezet om deze groei te ondersteunen en steeds meer winkels te bedienen vanuit de vestiging in Verrières-en-Anjou en ook vanuit Belleville.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven