Abramo gaat in zee met Strategic IT • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Abramo gaat in zee met Strategic IT


Abramo, de deegwarenbereider uit het Belgische Zwevegem, gaat gebruik maken van Microsoft Dynamics NAV in combinatie met SI Foodware, de branchespecifieke oplossing voor voedingsmiddelenbedrijven.

De afgelopen vijftien jaar is Abramo doorgegroeid tot een middelgroot bedrijf. Hierdoor ontstond de noodzaak om een professionele oplossing te selecteren om de bedrijfsprocessen en informatiestromen te verbeteren. Het bedrijf zette een selectietraject in onder aanbieders van ERP voor voedingsmiddelenbedrijven en koos uiteindelijk voor Strategic IT.

Combinatie
De oplossing van Strategic combineert Dynamics NAV met SI Foodware. Het voordeel van Dynamics NAV is dat het gebruiksvriendelijk is en een goede integratie heeft met andere softwareoplossingen. Daarnaast is de add-on SI Foodware een oplossing op maat voor voedingsmiddelenbedrijven, die met iedere ontwikkeling in de markt of verandering in de wet- en regelgeving wordt aangepast. SI Foodware wordt ontwikkeld en onderhouden door Schouw Informatisering, de Nederlandse holding van Strategic IT. Het implementatietraject is inmiddels gestart en de verwachting is om 1 juli met de eerste fase te starten; deze omvat onder andere financieel, aankoop, verkoop, planning, productie en kwaliteit. In een volgende fase komen items als EDI, RF-scanning en rapportages aan de orde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven