AB Texel bouwt nieuw warehouse in Friesland • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

AB Texel bouwt nieuw warehouse in Friesland


AB Texel Group bouwt een logistiek centrum op het Internationaal Bedrijvenpark Friesland (IBF) in Heerenveen.

Logistiek dienstverlener AB Texel Group heeft met de gemeente Heerenveen een overeenkomst gesloten voor de aankoop van een perceel op het Internationaal Bedrijvenpark Friesland (IBF) in Heerenveen. Op het bedrijfsterrein van ruim 6 hectare in Heerenveen realiseert AB Texel een nieuw distributiecentrum om de verdere groei te kunnen faciliteren.

Agri specialist

AB Texel Group is gespecialiseerd in het vervoer van aardappelen en andere agrarische producten, meel, veevoer, (vloeibare) zuivel en gekoelde foodproducten.

Dennis Wetenkamp, CEO van AB Texel Group: “Wij hebben een dicht netwerk in het noorden van Nederland en zijn blij dat we in deze regio een ruim en gunstig gelegen bedrijfsterrein hebben kunnen verwerven van waaruit we de verdere groei van onze activiteiten kunnen faciliteren. Een groot aantal van onze chauffeurs woont in het Noorden en meerdere klanten zijn hier gevestigd. Wij zetten ons 24/7 in om onze klanten te ontzorgen op alle onderdelen in het logistieke proces. Dat doen we op een even betrokken als lokale manier met standplaatsen en vestigingen dichtbij onze klanten.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven