Ga naar hoofdinhoud

90 procent SCP leergang geslaagd


De nieuwe schriftelijke topopleiding ‘Supply Chain Professional’ van het International Management Forum (IMF) heeft maar liefst een slagingspercentage van ruim 90 procent opgeleverd.

Eind juni gingen de eerste studenten op voor het examen om de internationale titel ‘Certified Supply Chain Professional’ te behalen. Na een grondige bestudering van de 14 lesdelen en een intensieve aanvullende 2-daagse examentraining, bleek dat negen van de tien deelnemers het felbegeerde papiertje in ontvangst mochten nemen.
De nieuwe SCP-leergang is ontwikkeld in samenwerking met o.a. Mutatis Mutandis, ATOS Consulting, Magnus Management Consultants en Deloitte. De auteurs hebben hun sporen in dit vakgebied  ruimschoots verdiend. IMF is gespecialiseerd in het uitgeven van schriftelijke leergangen die inmiddels in meer dan 40 landen worden verkocht. Vrijwel alle leergangen worden geschreven door de grote internationale adviesorganisaties of gespecialiseerde kleinere consultancybureaus. Gastauteurs zijn veelal prominente vakgenoten uit binnen- en buitenland. De leergangen bestrijken onder meer de vakgebieden Facility & Security, IT, Financieel, Productie & Logistiek, HRM en Marketing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven