Ga naar hoofdinhoud

80.000 kg, 1,5 meter: ontdek hier nieuw verticaal opslagsysteem


Modula lanceert dit jaar een nieuw verticaal opslagsysteem, de Modula Lift ME. Deze nieuwe variant van de Modula Lift is aanzienlijk smaller met een lade breedte van slechts 1,5 meter. Maar onderschat de Modula Lift ME niet, want ondanks zijn kleiner gestalte kan hij nog steeds tot 80.000 kg opslaan. De nieuwe lift heeft een minimale hoogte van 3,3 meter en heeft per lade een laadvermogen van 250 tot 990 kg.

De Modula Lift ME is de eerste variant van de Modula Lift die zo smal is. De totale breedte van de lift is slechts 1,91 meter. Daardoor kan dit opslagsysteem makkelijk in kleinere ruimtes geplaatst worden. Dit terwijl hij wel een zeer hoog laadvermogen behoudt.

120 cycli per uur

Dankzij de kleinere breedte van de lades is het bovendien mogelijk om snelheden van 120 cycli/uur te bereiken. De ME lift kan tot 3 verschillende werkopeningen hebben, waarvan een op hoogte. Hierdoor kan de lift gebruikt worden op twee verschillende verdiepingen, waarbij elk verdiep een werkopening heeft.

Sinds de introductie op de markt meer dan 30 jaar geleden, behoren de verticale liftsystemen van Modula bij de meest betrouwbare en geavanceerde opslagsystemen die momenteel beschikbaar zijn. Dit opslagsysteem is de ideale oplossing om zowel grote als kleine goederen op te slagen. De liften kunnen in alle mogelijke omgevingen, industrieën en afdelingen gebruiken worden.

Software van Vanas

De opslagsystemen van Modula integreren eenvoudig in uw bestaande bedrijfsprocessen door te communiceren met uw ERP-systeem. Door middel van de beheersoftware Gigasoft van Vanas worden pickings geoptimaliseerd en kan toegang tot de lift gecontroleerd worden.

Op de Modula Lift ME kunnen diverse opties toegevoegd worden om het pickingproces nog efficiënter te laten lopen. Er kunnen onder andere visuele hulpmiddelen, toegangscontrolesystemen, scheidingswanden, verdelers en sleufwanden om de laden in te delen toegevoegd worden.

Wilt u ook een hogere opslagcapaciteit zonder uw magazijn uit te breiden? De Modula Lift ME neemt slechts 5 vierkante meter grondoppervlak in en kan honderden tot duizenden producten opbergen.

Voor meer informatie klik hier of bezoek de website www.vanasengineering.nl

Tekst: Vanas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven