Ga naar hoofdinhoud

500e transport ChildsLife


ChildsLife heeft vandaag het 500e transport met hulpgoederen verstuurd vanuit haar magazijn in Haarlem. De 500e vrachtwagen was zoals gebruikelijk gevuld met schoenen, voedsel, bedden, matrassen, linnengoed, dames- en babykleding en schoolmaterialen.

De goederen gaan naar projecten voor baby’s en schoolkinderen in het district Leova in Moldavië. Toen de vrachtwagen was vertrokken, werd de ChildsLife Yearly Appreciation Award 2007 uitgereikt.

Hulporganisatie

Sinds de oprichting in 1996 heeft ChildsLife 10.000 ton hulpgoederen verstuurd naar projecten over de hele wereld. De hulptransporten bestaan uit goederen, die zijn gedoneerd door het bedrijfsleven. Met deze goederen steunt ChildsLife kindertehuizen, scholen, tehuizen voor wezen en gehandicapten en (pleeg)gezinnen.

ChildsLife is een internationale hulporganisatie met het hoofdkantoor in Haarlem. ChildsLife biedt praktische hulp op het gebied van onderwijs, voedsel en opvang. De meeste van haar structurele hulpprogramma’s bevinden zich in Afrika en Oost-Europa. Momenteel zijn er ruim 16.000 kinderen per maand opgenomen in de hulpprogramma’s van ChildsLife.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven