Ga naar hoofdinhoud

42-tons Linde in de verhuur


De vestiging Rijnmond van MotracLinde heeft een zeer uitgebreide vloot heftrucks beschikbaar voor korte en lange termijn verhuur. Onlangs werd deze vloot uitgebreid met de 42-tons H420 heftruck. Hiermee beschikt MotracLinde over een van de grootste verhuur heftrucks van Nederland.

Met een totale vloot van 1.200 verhuur trucks in de regio Rijnmond is MotracLinde met recht een speler van formaat te noemen. Met name de korte termijn verhuur is belangrijk in deze regio, vanwege de sterk wisselende werkzaamheden in het Rotterdamse havengebied.

Behoefte aan zware trucks
De verhuurvloot representeert het totale productengamma van MotracLinde; het varieert van pallettrucks tot reachstackers. “Wij signaleerden dat er behoefte was aan zware heftrucks”, zegt Wim Mirer, vestigingsdirecteur van MotracLinde Rijnmond. “Wij hebben gekozen voor uitbreiding van de vloot met een Linde H420, dit is de zwaarste truck die wij kunnen leveren met een lage mast, dit is vooral belangrijk om deze truck snel met normaal transport op de plaats van bestemming te krijgen”.

Verolme
Dat het een goede keuze is van MotracLinde, bleek wel uit het feit dat de H420 in de eerste week al ingezet werd bij de firma Verolme. “Ik sluit niet uit dat wij in de komende tijd verder zullen investeren in onze vloot zwaar materieel”, zegt Wim Mirer.

Linde 420

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven